Tarife

Taxa anuală de membru în club este de 60 de ron. Aceasta se achita presedintelui dupa ce persoana care doreste sa se alature clubului a participat la una- doua sedinte de instructaj – antrenament si a fost acceptata ca membru. Inainte sau cel tarziu odata cu achitarea taxei de membru se va completa o cerere de adeziune cu datele personale careia i se anexeaza o copie dupa cartea de identitate, care vor fi transmise secretarului.

Cursuri de initiere

Asociatia de tir traditional și olimpic cu arcul Napoca organizeaza cursuri de initiere in tir cu arcul sportiv (olimpic) in prima sambata a fiecarei luni.

Inscrierea se confirma prin achitarea taxei de participare care poate fi depusa in contul asociatiei si prezentarea chitantei in ziua cursului. Daca din diferite motive nu mai ajungeti, va puteti reprograma pe o data ulterioara.

Cei inscrisi in ultimul moment, pot plati taxa de participare si in ziua cursului.

Date cont:
Titular: Asociata de Tir Traditional si Olimpic cu Arcul Napoca
Banca Transilvania
RO 49BTRL01301205U35811xx

Cursul dureaza 3 ore si va cuprinde:

  • prezentarea echipamentului
  • masuri de siguranta
  • elemente de baza in postura si tragere
  • un antremanent cu echipamentul clubului

Nr. maxim de participanti: 5-10 persoane

Tarif:
30 lei/persoana.

Teambuilding

Tirul cu arcul este un sport care dezvolta concentrarea, disciplina, este relaxant si solicitant in acelasi timp. Oricine poate practica acest sport, arcurile fiind construite pe diverse nivele de forta. Echipa noastra se va ocupa de instructajul participantilor si organizarea unei competitii cu diverse probe in functie de nivelul de experienta al grupului.

Tarif:
50 lei/persoana. La grupuri de peste 20 persoane se pot aplica reduceri.

Inscrieri

tel: 0745-890.368
e-mail: contact@tircuarculnapoca.ro
sau prin formularul de contact